Friday, October 16, 2009

kehilangan orang tersayang.

16 October 2009
hari ni aku bz gler coz nak wat assignment yg agak malas
nak wat. assignment cinephoto. pastu esok exam silat. adoi.
pasal title tu mmg aku rase cam lagi sedey laa.
mlm smlm ayah call and bg taw aku yg atuk aku yg
kat malacca meninggal dunia. dia meninggal kat kebun.
aku agak terkejot.
tp x de laa over sgt coz aku mmg dah taw yg dia pon
x kan idop lame. byk sgt tanda2 yg nmpk sgt waktu raya ari tu.
1) bg duit raya byk.
2) beli kereta baru.
3) ajak masok kebun laa.
4) nak belikan aku nasi beriani.
5) suoh cium dia waktu raya (last raya)
6) ajak aku gi bakar 37 batang lemang laa.
7) tetiba raya taon ni ade air gas kat umah dia.

tp yg lagi sedey. aku x dapat pegi tgk atuk aku wat kali terakhir.
aku terpaksa siapkan assignment yg nak anta ari ni.
and hari sabtu ade exam.
kalau korg kat tempat aku, ape yg korg rasa?

2 comments:

SarjaN yO said...

takziah reez....lps silat kau blk la Melaka k...teke care my fren...oh ya,aku br blk hntr Oden pi hospital td,emergency sakit perut...kawan tetap kawan...

affan said...

haha. mmg patot pon.
sape lg yo kalo bkn kawan
sekelas nak tlg sesame
kawan sekelas.
anyway, thanx yo.
tp x aku x dpt blek mlake
r. =(