Saturday, January 7, 2012

Tahun Selepas 2011


bermulanya tahun baru. perasaan macam rojak. best ke tahun ni. ke 2011 lagi best. boleh ke aku happy macam 2011? apa yang aku kena buat tahun ni. yeah.. semua dah main dalam kepala. slow slow pancing bak kata orang. kalau terus tarik joran memang la berangin. ikan takde.

permulaan yang cantik untuk tahun 2012. WOS kembali bersatu setelah sekian lama tak lepak and enjoy ramai ramai. thanks guys! rasanya semua orang excited nak celebrate NEW YEAR EVE kan? dah masuk pukul 12 semua jerit, HAPPY NEW YEAR! tak tau apa yang nak di raikan sebenarnya. haha. umur makin meningkat. muka je macam budak sekolah. untuk semua BLOGGER, HAPPY NEW YEAR and GOOD LUCK untuk semua. kita boleh merealisasikan impian masing masing tahun ni.


burn it! wohooo..

dia kawan kecil saya




couple of the day

WOS + close friends



affan, 2012

3 comments:

sarah mohamad said...

Nampaknya sangat happy bersama kawan2 and family =P

mohamad 'may' yawmon said...

adik, nak marshmalloow!

affan said...

sarah : yeahh.. sangat happy :)

may : nak? jom kita buat BBQ :D