Monday, September 14, 2009

monday..

14 September 2009
ari ni ari isnin. bersamaan ari formal bagi setiap IPTA. aku rase laen sgt ari ni. pg2 da mandi ok jer. waktu nak gi klas la rase laen macam. rupa2 nya beg LARRIE aku da xde. hilang. ade org pinjam and tak sengaja terhilangkan. redha je laa. mahal dow aku beli beg tu. dalam rm200. tu je laa harta aku. haha. slalu beg tu laa yg aku pakai tetiap ari isnin. skrg beg BODY GLOVE aku je laa yg jadi teman setia ke mana jua aku berada.

ari isnin ni jugak r yg aku x bape nak minat and x bape nak suka sgt. first class dah class BEL. ngantok dow. kalo lambat 10 minit pintu kene tutup. so, kene laa dtg awal cket. tulis vocabulary lagi. pas klas BEL klas ayahanda tercinta lak. CINEPHOTO. lagi laa wat aku pening cket. dgr prof cite pasal shot2 lagi. adoi ai.

pkol 2.10pm lak ade klas CTU. nanges. aku mmg kene bawak batang mancis letak kat mate klas ni. setiap kali klas ni confirm aku akan dapat tgk gelagat2 dak2 klas aku. buat2 bace buku, tp tdo. haha. but, i'm sory ustazah coz x gi klas tadi. terlebey tdo laa. bgon2 da pkol 3pm. sorry. post ni khas utk hari isnin. sekian.

8 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

qo memang pemalas!
tak nak gi kelas tapi bagi macam2 alasan!
haha!
tadi i dah cakap ngan ustazah you kuar g gk movie.. kah3!

affan said...

haha.
owh,kalo "A" bkn nama
sebenar x gi kelas xpe?
haha.

mohamad 'may' yawmon said...

CARUTAN!!
18sx tu wahai adik ku!
jangan sesekali berbuat demikian.
haha, kuang asam ar tu kan?
'A' xde kena mengena dengan hal kita kay?
yang kamu tu? kat atas blog header tu gambar jantan mana plak?
haa... JAWAB!
salah jawab, habis nanti jadi bahan!
=p

SarjaN yO said...

ooo...may...`A` bukan nama sbnr ek...xpe reez,kau byr blk attendan kau nnti...huhu...

affan said...

he's my nephew la may.
i'm straight ok.
huhu.
ok2. "A" for "AFFAN" laa.
haha..
(^_^)

affan said...

yo.nnt aku byr
blek ah. haha.

mohamad 'may' yawmon said...

'A' for Affan?
yea...
=)
(melompat2 kegumbiraan)

affan said...

haha. siot nyer may.
suke kau.