Saturday, February 16, 2013

Our Holiday in Port Dickson


Pada hari sabtu yang lalu, saya dan kawan-kawan telah pergi bercuti di Port Dickson. Kami seramai sembilan orang menaiki dua buah kereta untuk pergi ke sana. okay enough! dah macam karangan BM budak sekolah rendah pulak.


alright, kitorang holiday dekat sana just 3 hari 2 malam. dari sabtu pagi (9 Feb) sampai isnin pagi (11 Feb). yang seronoknya holiday ni semua lelaki. tiada wanita. barulah boleh buat bachelor party. haha. kalau ada perempuan susah sikit sebab kitorang sewa homestay. jimat. selesa. senang nak bergerak. dah macam rumah sewa sendiri pulak.


ni first time kitorang holiday ramai-ramai. semua dah set untuk free kan diri masing-masing. yang bekerja dah ambil cuti. sebab tu kena plan awal. after this confirm ada yang dah kahwin apa semua dah tak dapat nak merasa holiday masa bujang. kepada semua reader, hargailah masa. selagi boleh enjoy dengan kawan-kawan, kita enjoy. masa takkan boleh patah balik kan? cuba cakap kalau aku salah. sekian terima kasih. merci beaucoup mes amis. au revoir.


























2 comments:

ai shah zawani said...

amboiiii, kegumbiraan terserlah disitu bile kaum adam holiday dgn dengan kaum adam je. :) well, untung la. lps ni dh kawen bawak wife. :P

affan said...

wife? HAHA lambat lagi. kalau ada wife pun dah plan nak pergi lelaki sahaja jugak :D