Sunday, March 28, 2010

perkhabaran hari ini

permulaannya, kami (6 ahli utama WOS), bercadang nak gi maen bowling kat wangsa walk. pergilah kami 6 bersaudara ke wangsa walk yang terletak di wangsa maju. masuk je kat tempat bowling tu tengok kat dalam. ya ALLAH. ramainya. macam ada konsert lak. isilah name kat waiting list. waktu no 20. kitorang no 55. memang tak ar. jauh sangat. aku mula lah fikir nak gi tempat maen nak gi maen bowling. gian sangat. bola pon dah siap bawak. tapi bukan bola aku ah.

after that, kitorang beramai2 konvoi gi Flamingo Superbowl. tengok ramai gak. tapi takde waiting list. seronok. haha. maen 3 game. sorang rm20 termasuk kasut. bedal je ah. letih tangan aku nak maen 3 game. last game baru laa aku dapat point tinggi sikit. haha. dengan bangganya. fareez ngan aie paling best, sebab beza 1 mata. haha.

itu dia. haha.

azwan and ahli alam flora

malamnya, after abes maen bowling pkol 9 lbey lepak jap kat kedai. minum dulu. and then siap2 amek kasut nak gi maen futsal. cam bese ar. lalalitamplom. dapat teammates tros maen. maen sampai 10 goal je. aku team ngan adek and aie. team lagi satu izzat, flattop and riduan. aku score 6 goal and kitorang menang 10-4. caya ar. haha. second game plak aku dah score 2 tetiba ade lak sorang mamat ni dengan tak perasannya rembat bola ala2 cristiano ronaldo. pap! kene kat tepi dahi aku. berpinar mata. tros baring. pening ooo.

macam kene ketuk ngan hammer kat kepala. sakit dia, fuiyoo. hanya sape yang penah kene je yang taw. dah laa dia rembat tonjol. aiyoo. for the first time aku kene rembat. haha. btw, manchester united menang pagi tadi. bolton wanderes 0-4 man utd. =) sekian, trimas.

2 comments:

fideila said...

WOS tu ape??hehe

affan said...

WOS : with one soul
: dengan satu jiwa

our team name. =)