Friday, July 2, 2010

tahap DEWA punya..

month of JULY, 2010


bila aku on laptop, bulan JULY. bila aku tengok henfon, bulan JULY. aku benci btol bila tengok perkataan JULY tu. tahap DEWA punya benci. benci tu seolah2 buat aku lemas perut. kadang2 sampai memulas. tahap DEWA yang aku maksudkan ialah sama erti dengan 'super duper' atau yang seangkatan dengannya.

bila teringat je bulan JULY mesti dalam kepala otak fikir. assignment ape laa lecturer nak bagi bila dah masuk sem ni. pastu mesti aku terfikir, macam mane laa aku nak bangun pagi nak gi class nanti. selalu bangun tengah hari. bertuah punya budak. hehe. mane tak nye, lepak McD or lepak kedai sampai 3-4 pagi baru blek umah. tapi aku bukan buat keje tak senonoh, tengok bola daa. world cup. bukan gi merewang macam pelesit2 kota (rempit) tu. walaupun kat umah dah complete semua channel ASTRO, tapi aku suka tengok bola kat luar dengan kawan2 (WOS).

ok,aku mengaku aku memang tahap DEWA punya malas nak masuk sem baru ni. pikir gak, nanti aku tak bleh laa selalu online facebook. tak bleh selalu update blog. tak bleh tgk kosmo online & metro online. tak bleh visit and comment blog korang. tidaak.!! rasa2 nya, semua yang dah masuk kolej or U nanti mesti 'semangat online' tu akan kurang. blog pon sekali dua je update. facebook pon macam maen tak maen je.

dalam dua bulan aku cuti ni, memang tahap DEWA punya best. pegi karoke, pegi maen bowling, hangout malam2, tengok world cup, macam2 lagi laa. confirm aku rindu semua tu. korang pon mesti rindu blek kan ape yang korang buat waktu cuti sem. kalau korang rindu.. aku lagi tahap DEWA rindu.. macam nak pusing balik masa.


FLASHBACK....








aku rindu semua tu.. apa2 pon, good luck kepada semua follower and blogger yang nak masuk sem baru & yang dah masuk sem. sekian, terima kasih.

9 comments:

my sweet azza said...

hahahah~
relex la...
dah kate belaja..
kau kena rajin..
:) :) :)

StarsSs vs MoOn said...

dkat puncak xleh on9 ke? ak slambe jek dpt on9..haha..

p/s - xpakai broadband pun :D

affan said...

aza : nak kena jadi rajin ke? aku ni pemalas. hahaha.

starsss vs moon : laju haa tenet kolej. macam siput. maybe siput jalan lagi laju daa. :)

cik shara gadis bunga said...

muahaha :)
eyh, mcd tuh mcm kat setiawangse jek :)

affan said...

yeah. mcd setiawangsa.
dunia ni kecik je. saya ni
adik kak kama. kenal kan??

umihamira abd aziz said...

kalau boleh tak nak masuk sem. choyy. tapi nak buat caner.
kan kan?
See you next sem !

affan said...

yeah.. see u next degree.. hehe. :)

heart~ said...

same la =(

lusa da nk balik uniten..huwaaaaaaaaaa malasnye

affan said...

semua org same. hehe. :)