Friday, November 20, 2009

ais kepal atas meja


20th November 2009

aku gi solat jumaat ngan izzat kat masjid muadz,setiawangsa. da lame aku x gi masjid ni coz aku mmg x slalu ade kat 'sacred garden'. mane x nyer. busy manjang kat shah alam. memula call azwan coz nak ajak gi makan pas solat. dia kata ok. pastu call fareez kadir. dia kat klcc time tu. dia kata tgk dlu. dia nak solat kat sane kot. haha.

abes jer solat aku call azwan. dia x angkat lak. tido ape mamat ni. pastu aku pon tros gerak r ngan izzat naek LRT. makan mane eh? makan kat kedai kawan aku. kawan UiTM. wani. kat Kg Baru. kedai dia best. ade ais kepal. 1st time aku gi makan ais kepal kat kedai dia r. and baru tadi taw yg kawan aku tu kenal izzat gak. haha. gelak2 laa kat sane. kecik dunia. aku ngan izzat order ais kepal perisa koko. sedap.!! tp izzat punya nak yg ade kacang. aku yg biasa jer. kalo makan kacang kang naek jerawat. x pon kawan aku si kacang tu marah nnt kat aku coz makan sedare dia. haha. =p

kedai dia mmg ramai org. masyuk.!! wani,nnt jgn lupe blanje kalo da byk duet. haha. erm,sampai ke sudah aku tggu fareez ngan azwan x sampai2 lg. siot btol dorg ni. tgk hari pon da nak ujan. ikot kajian cuaca aku. makan laju2,pastu gerak blek umah. dlm LRT da ujan. lepak je laa kat LRT Setiawangsa tu. senang jer kalo korg nak gi kedai dia. dijamin sedap. naek LRT Kg. Baru and then belok kiri jer. btol2 sebelah LRT tu.
sekian,trimas.
p/s : ais kepal dia sedap. banyak perisa plak tu. =)


6 comments:

SarjaN yO said...

aku xleh makan ais kepal wei...sejuk...banjir...

affan said...

ye x ye gak.
kelantan banjir.
umah kau pon kene
banjir ke yo?

SarjaN yO said...

kawasan aku xkena...tinngi...area hulu kena ar...sejuk wei,dh 4 hari hujan xbrhenti...kdg2 lebat,kdg2 renyai2...

affan said...

oo.best laa kau eh kalo
nak gi tempat yg kene banjir
naek sampan. huhu. =)

sharol said...

hoi...ko makan sdare aku..what the f!!!!.whaahaha

affan said...

aku x makan.
izzat yg makan.
madu kau tu. haha.
=p