Sunday, November 15, 2009

saloon

ramai org suka gi saloon bler nak gunting rambut. aku pon same gak. asal aku suka gi sane eh? haha. aku suka gi saloon sebab yg gunting tu pompuan. akak-akak. haha. aku suka sikit ngan pompuan yg lebey tua dari aku. sebab nyer aku pon x taw. tp aku mmg ade problem pasal suka org yg lagi tua ni. haha. asal aku gi saloon jer mesti cuci rambut skali. baru seronok. rase kepala sejuk jer bila nak gunting nanti.

saloon jer ade cuci-cuci ni. kalo korg gi gunting kat kedai 'ane' mmg harapan laa nak dapat. mmg x penah ade pon. kalo bab-bab gunting ni paling aku suka. mmg pro. kejap jer dah siap. tu yg best. stakat nak kene bayar RM20+ tu x kisah. janji puas hati. btol x? membe2 aku pon ramai yg gi gunting rambut kat saloon cam fareez, izzat (sama saloon ngan aku) and faley. tu jer yg aku taw. yg laen x bape nak taw sgt. x pnah nak tanye. hehe.

tp izzat suka gi saloon ni sebab akak-akak kat situ lawa2. huhu. walau ape yg jadi pon, aku baru gunting kat saloon tu after mama aku membebel pasal rambut aku yg dah panjang. huhu.

sekian,trimas.

8 comments:

Siti Fatimah Azzahrah Haris said...

kau mmg reez.akak starbucks kau nak kebas.akak aku,fasha sandha yg skng bapak aku halau dari umah cuz suka kebas laki org tuh pon kau nak kebas gak.hey

affan said...

hahahaha.
akak starbucks tu citer lame.
fasha tu scandal jer.
aku tinggalkan dia.
sbb tu dia susah hati pastu
terpaksa carik laki org. kih3.

Sarah Alyaa said...

Gatal je.
Aha.
Kat kantin sek aku tu ramai makcik2.
Single lagi tu.
Ngorat jela.
Ke nak aku kenalkan kat kau.Haha.

SarjaN yO said...

hmm...fasha couple dgn org kelantan k skrg...sbb tu dia sokong kelantan masa final piala Malaysia hr tu...ape2 pun,aku xpi saloon pun reez,tp rambut aku pendek gak skrg...hahaha...dh xde rambut pnjg aku woi...

mohamad 'may' yawmon said...

amboi... budak kecik pun reti menggatal eh? tak sangka! u jangan nak curang eh?! kalau i dapat tahu, i bunuh semuanya! haha... =)

affan said...

sarah : x pe laa. kat dining hall'u'
aku da ramai da makcik2 hot.
x maen r skola nyer. hehe.

yo : dia couple ngan aku kot dlu.
aku dah break ngan dia baru
dia carik org laen. haha.
rambot da pendek? ape brg.
kate nak bela. haha.

may : klaka laa may. haha.
yo kan ade. x btol yo? hehe.

mohamad 'may' yawmon said...

tak mau yo! nanti belum apa2 atau gaduh sal benda kicik, yo bakar kerusi may nanti! hahahaha...

affan said...

may2. haha.
kalo yo bace blek page
ni blek konpem sentap.
huhu.