Sunday, November 22, 2009

meja mahal burger king


22 November 2009

pagi2 lagi aku da kuar. gi mane? tempat yg penting sangat utk masa depan. pkol 10am aku call fareez kadir. dia kata nak amek aku. last2 sampai ke sudah x angkat fon. aku call azwan suoh amek. nasib baik dia dah bangon tido. sah2 lah fareez tu ngah tido kat umah. haha. pastu kitorg gi umah dia. nak ajak gi lunch. punya laa lame nak panggil dia. call handphone x angkat. call umah baru angkat. tu pon adila yg angkat. adoi.fareez2. and then kitorg kuar lunch kat burger king. bley tahan r burger baru dia tp agak mahal sampai telan RM40+ aku. thanx fareez guna phone kau amek gambar. aku juz edit jer bg lawa cket.

tekan kat gambar kalau nak lagi jelas

yeah! it's me.

.azwan ngan french fries.


.ini fareez kadir.


after kitorg lunch,ade laa idea ntah datang dari mane ntah ajak gi Tasik Titiwangsa. haha. baru pkol 3. grak je laa. jalan2 jer satu tasik. yg x best nyer byk mat rempit.!! aku da laa anti cket ngan rempit2 ni. pastu da pusing satu tasik balik laa ape lg. ujan rintik2 air bergelora lak tu. =) p/s : aku edit. lawa ke x lawa lantak kau laa.


.da besar2 pon nak maen playground.

.betapa hijau hati kami.

.sangat letih.

fareez.!! jgn tolak.


10 comments:

Marya Hana . said...

kemaen seronok lagi kaw ekk.

affan said...

itu standard.
remaja kate kan.

SarjaN yO said...

byk la kau punyer remaja...tapi gambar tu mcm bright sgt kau edit...kasi dark sikit lawa ar kot...

affan said...

aku saje bg bright yo.
baru kate keindahan
muda mudi. kalo dark
macam zaman kau dah tua.
da nak goal da. =)

si impian said...

okaylah tu
lawa pic
menarik pic pic u
hehe
btw, thanks follow i k (:

affan said...

ur welcome.
thanx 4 the comment.

mohamad 'may' yawmon said...

oi kecik! berjalan sakan kamu ek? cuba lah tolog mak atau ayah kat umah kan bagus!

Marya Hana . said...

pale otak remaja kaw le..

affan said...

may : xpe.zaman remaja mesti enjoy.
bosan laa idop kalo dok kat
umah jer. bkn nyer saya ni anak
pompuan. hehe.

kakak : zaman remaja aku laa. haha.

azwan said...

apsal muke aku comey semacam... hahaahha... langsi la mcm budak tak baligh XP