Friday, January 8, 2010

HOMEsick


3 - 7th January 2010

ari first aku masuk jer kolej aku da rase tak best. tak tau asal. mmg rase lain and bosan tahap cipan. after daftar kolej sume, aku kemas barang masuk locker. punya laa banyak barang. letey aku. aku masuk sikit jer. pastu aku gi Plaza Alam Sentral (PAS). tempat yg ntah ape2. Ampang Point aku rase lagi best walau tempat tu macam gamp*ng. hahaha. asal malam jer nak tido konpem aku kene amek mase dalam sejam nak lelap mata. yg cam siol nyer satu bantal kolej pon takde dalam umah kitorg. sakit ati. terpaksa aku beli kat koop.

dah laa tido satu bantal jer. konpem laa tak best. pastu mula laa aku teringat blek kalau pkol 1am waktu cuti sem, aku konpem ngah dok kat kedai, tengok bola. kat sini ape ade. ari2 aku nak tido mesti teringat nyer.

minggu ni minggu intro jer. so, takde lecturer yg start lecture lagi. tu yang best tu. datang klas. suai kenal. balik. senang. haha. yang tak best nyer klas aku banyak yang start pkol 8.30am. ltey laa nak kene bangon awal. haha. aku siap kunci reminder banyak2. takot tertido. abes jer klas ari khamis dalam pkol 2 lbey aku tros amek beg. BALIK.!! aku dah rase HOMESICK gler. haha. aku pon nak bawak barang gak nanti blek sane. bantal laa. beg DVD aku laa. macam2 ada. haha. ok, sekian trimas. =)

9 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

reez!!!! kita sama! may baru jer balik! tapi rasa macam nak balik umah balik jer! rindoo mak! rindoo umah! tv! lepak ngan member2 2 3pg! ahhh! nk balik!

MoHaMaD KhAMarUL said...

ahah..samer ar kte kama..da gler kot..
huhuu
nnti kte jmper ar..;)

affan said...

may : same ah!! hahaha. betul laa
pepatah "rumahku syurgaku".
haha.

adek : haha. ok dek. ari tu aku blek
kau x de lak.

Xerra Mickey said...

ceh!
cam pompuan.
homesick la sgt.

eyh fan, kuang asam ko kan x follow areen?

affan said...

ye ke? sori laa.
x jumpa lah. huhu.

Nadia said...

dah time weekend ni blk la umah kjap. heee ...! =)

elyana said...

hye affan~
hehhehe. dtg dr geng blogger.
hahaha. nk elak homesick sebuk kan diri ngn keje. blogging salah satu medium leyh membuat mase berjalan dgn pntas ki3x~

Miss Lula said...

olololoo homesick ye.. huhu..
lama lama okay la tu insyALLAH.. :D

be strong. (:

affan said...

thanx ya miss lula. =)