Thursday, February 18, 2010

kereta

bercerita mengenai kereta, hari ni dan semalam merupakan hari yang sangat2 kelakar. pasal kejadian semalam, some of 5D student lepak kat ali B (setiawangsa). kira macam reunion lah bagi sem ni and celebrate birthday faley skali. first planning nak lepak Bangi Kopitiam. last2 tutup lak. cis! yang datang ramai lah jugak.

boys :
aku, aie, faley, khamarul, fareez, azwan, pak don, epit and (kacang, odtz, apiz).
girls :
sheza, mas, fatin, aza, nor, fara ain, atiqah.

after lepak jer kitorg ramai2 gi kat car park and then nyanyi lagu birthday kat faley. memang seronok lah tengok ramai2 nyanyi. siap wat photoshoot lagi. haha. after that, diorang plan nak gi dataran. waktu tu dah ade 3 kereta. so, muat lah untuk kitorg. on the way jer nak gi sane, sampai kat Jelatek kereta yang kitorg naik tak bley start. laju dah laju dah. siap potong hyundai sonata fareez lagi. bak kata kacang "kereta ni ade horse power,kereta lamo". haha.

terpaksa laa tolak tepi. i thought minyak abes, and then gi isi minyak takde mende pon. ade laa sorg abang ni tolong check. dia kata batery kong. adoi ai. terpaksa laa sume balik umah. haha. cancel planning nak gi dataran.

petang hari ni lak, kitorg ramai2 gi celebrate lagi skali birthday faley. aku laa yang bawak faley naek kembara aku. ingat nak wat surprise. last2 kantoi gak. hahaha. dalam pkol 7pm, semua balik umah. aku ngan faiz gi anta mas dulu kat damai. and then kitorg lepak Pak Ya. nak start blek kereta x bley dah. adoi ai. call parents settle. tinggal je laa kat situ. semalam pak don and ari ni aku. Bang Bang Boom lah. haha. next time jangan laa mati lagi cam tadi. nak kena kereta kembara aku ni. wat hal lak. huhu. =) sekian, trimas.

4 comments:

shashasha said...

hahhahhaa.
aku hanya mampu menghadiahkan ketawa.
*rofl! *

affan said...

sampai hati.. hahaha.

my sweet azza said...

hahah..kelaka la cite kau ni..
hehe..
nsb baik aku tdk berada d tempat kejadian...
klu tak,memang hbs la kau..heheh

affan said...

gelak2. kang kete kau lak kene mmg aku gelak guling2. wakaka. benda dah nak jadi. bkn salah aku. hahaha.