Thursday, February 11, 2010

filem muallaf

hari ni kat bilik seminar kolej puncak perdana ade wat screening/Q&A filem Muallaf arahanAllahyarhamah Yasmin Ahmad. Filem ni memang best dan menarik perhatian semua penonton dalam bilik seminar. Bagi aku, semua filem beliau memang best. semua aku tengok. sangat2 admire kat beliau. ok,aku still tunggu sampai abis screening and Q&A. aku tak jangka plak Sharifah Aleysha and Sharifah Aryana datang. aku dah laa minat gler kat adek bradek dorg. =)

pas abes Q&A jer, aku,ary,abg epul ngan gee lalu kat aleysha and aryana. pastu tetiba jer ary gi tangkap gambar ngan dorg. jeles aku tengok. haha. pastu sampai luar jer aku suoh ary masuk balik coz nak suoh tangkapkan gambar ngan aleysha and aryana. punya laa EXCITED. haha.

aleysha, affan & aryana

bley lak gee panggil aku boboy time tu. tak nak segan lak. haha. for the reason, dia kate aku plg muda dalam kelas. yup,thats true. aku lahir 15th dec 1990. pas tangkap gambar dgn "dorg", aku beli air tin kat koop. pastu lepak kat luar bilik seminar balik. and then aleysha ngan aryana lalu, tegur lagi. nak tangkap gambar lagi. haha. taksub2. aku suka sgt coz dorg CUTE.!! =) nice to meet you aleysha and aryana. hope we will meet again. =)

14 comments:

SarjaN yO said...

hahaha...aku dah jumpa diorg sblm start screening lg kot...senior yg bawak diorg...

farah.razali said...

:)) excited hampa noohh

Farhana Anuar said...

alesya comel kan? ;)

SarjaN yO said...

macam2 la kau...aku dh lama dah putus dgn diorg...hahaha

Marya Hana . said...

kemaen menggatal kaw kan..

bukan kat uitm je pggil boboy..
kat umah pon!

affan said...

yo : KESAH aku yo. janji aku dapat
sembang ngan dorg dua org.
kitorg 3 org je taw sembang.
stakat jumpa x yah laa nak
blagak.haha. =)

farah : mmg.!! too excited.!!

farhana : comel.. ;)

marya : kau jgn nak wat KANTOI. haha.

sweet.ants said...

adik amani ni cute sgt2...
kecik je dorg ek

affan said...

mmg cute.. =)

sYeNgEt ke senget?? said...

cute je muka.. hohoho

affan said...

thanx ya. =)

Xerra Mickey said...

gedik je mcm.
hahah.

affan said...

mcm ape?
haha.

Nisak Amin said...

affan,secocok ahh dgn aryana tu ;)

affan said...

dgn aryana? omg.
i like aleysha. haha.