Friday, February 5, 2010

kegiatan malam SISWA

best ke dok hostel? bagi aku kadang2 best and kadang2 tak. feel dok hostel siswa ngan hostel aspura laen sgt. bak kata member aku laa coz hostel aspura kau kene gigih panjat pagar. nak lari dari warden. kat sini senang sgt.. tp aku tak bley citer ar. cube sendiri. malam2 kat hostel aku memang hambar. lagi2 after rules dah makin banyak and golongan siswa2 dah kurang. aku ngan member2 satu umah ngan umah atas cuba wat satu benda yang bley hilang rasa bosan. ape dia? pc game laa ape lagi. ape yang kitorg maen?


cs : condition zero

memang game ni dah lame. sejak aku skola lagi dah ade. tapi ape kan daya. game ni jer yang ramai orang ade. so, maen jelah. kitorg maen pakai wireless LAN. sorang server and yang lain join. standard kitorang maen pkol 12am. hubungan antara siswa2 jadi rapat bler maen game ni. mane tak nye. jumpa jer citer pasal tembak2 malam tadi. tapi best laa, baru ade activity cket malam2. takde laa rase cam dok kat "sekolah agama". ok, sekian. (Hitman)

5 comments:

mohamad 'may' yawmon said...

waaah? dah ada aktiviti sihat baru yang korang lakukan? bagus guyz! teruskan usaha anda! nak main juga nanti. boleh?

affan said...

boleh,juz install software.
connect jer server (sarjan yo).
pastu masuk. find servers.
LAN. carik server game lak.
and then ape lagi. PERANG.!!
hehe.

Melz said...

kegiatan aku berdota miahahaha

Armyrule said...

bukan kat hostel je, kat umah aku ni ha...pantang ada free jer...jom perang...hahaha...

affan said...

meltz : aku x minat dota. haha.

armyrule : haha. sume org maen benda
tu kot. perang2.!!