Thursday, May 27, 2010

enjoy cuti sem

sedar tak sedar dah sebulan lebih aku cuti sem. banyak benda dah aku buat time cuti ni. maen futsal. bowling. jalan2. maen PES 2010. lepak kedai. tido panjang kat umah. macam2 ar. aku macam tak terasa nak masuk sem blek. macam nak cuti tros je. habeskan boreh. haha.

pada pagi (actually petang eh) yg mulia ini, tengah sedap2 tido, tetiba dengan rancaknya henfon ku berbunyi. kang kalau tak jawab lak, trauma bila dengar lagu 'semalam i call u, u tak answer'. haha. dengan nada yang sumbang dan memecahkan keheningan petang, aku amek jawab cepat2 sebelum henfon tu melayang kat bawah katil. tengok nama, si fareez yang call. ajak kuar. dengan sepantas kilat aku bersiap macam pompuan. petang ni aie x ikot skali coz dia pon tengah tido kat umah. yang laen lak gi umah riduan kat perak. best btol dorang.

kitorang bertiga naek laa moto. nak naek kete memang tak ar. tengok laa KL kalau petang camne. ok, first gi titiwangsa dulu. nak gi TM Point. tengok kat dalam TM Point tu dah macam kat pasar malam. ramai gila. pegi la kami bertiga naek moto lagi masuk Kg Baru. motifnya, ape lagi. ais kepal laa (promote kedai wani ni). hehe. dah lame aku tak datang kedai dia. datang je tros order macam2. ais kepal koko. nasi goreng jepun. ais kepal strawberry laa. sedap2. sape nak gi bley laa datang. dekat je. seblah LRT Kg Baru.

fareez & kacang

ais kepal koko, my favourite.

after makan, dengan tak semenanya terpergi lak TS. fareez nak carik kasut. pusing punya pusing, pening aku. masuk kedai NIKON laa. kedai SONY laa. ECHO PARK. last2 blek umah semua macam orang baru jogging. letih. padan muka masing2. ahaha. ape yang korang buat lak time semester break? sekian trimas. =)

12 comments:

my sweet azza said...

waaa~
best nye g mkn ais kepal....
nak jgk...
:) :) :)

affan said...

ok, nnt kau follow naek pasola
kau ok? ahaha.

my sweet azza said...

saba je la...
pasola tu bpk aku punye..
aku dah ade ego..
heheh~

affan said...

ego kau tak laju aza.
pasola tu bley gi sampai
200km/h. LC aku pon kalah. ahaha.

SyaNa_SaN said...

hye affan,

seyes.. meleleh air liur tgk ais kepal di malam2 buta begini. Last syana dapat makan ais kepal masa darjah 6 kowt.. =)

affan said...

hello syana.

try laa. susah skrg nak carik kedai jual ais kepal. :)
jgn tido teringat aie kepal sudah. :)

Cik Areen said...

ya allah!
bule dye ckp enjoy cuti sem.
aku da cam owg mati laki da duk umah ngangkang je.
sumpah buhsan, tawu tak affan?!

affan said...

tak watpe mmg le. cuba try
kuar ngan kawan ramai2.
konpem x boring. ahaha.

fideila said...

cuti sem dok umah besarkan badan, jaga anak orang.sambil2 tu berlatih nanti xdala kena ajar bila ada anak sendri..haha..bosan giler seyh dok umah..huhu

affan said...

bagus.. nnt ada anak senang laa.
dah taw wat semua. :)

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Misi Keamanan Dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

uhhhh ais kepal zaman kekecik aku sebungkus 50 sen aje

Afzainizam said...

┌─┐ ─┐
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
└┐▒▒▒▒┌
Peace no war...
Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

Misi KeAmanan dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

ais kepal-ais kepal