Friday, June 4, 2010

janggal

aku terasa sangat janggal bila di malam hari aku dok kat umah. tetiba teringat lak kat lagu Pak Ramlee. "Di waktu malam.. Bulan mengambang.. Sunyi damai.. Damai sekelilingku..", ahaha. sangat2 bosan bila malam dok kat umah. sunyi. parents dah tido. selalu aku je memekak kat umah. dah besar lepak kedai tengok bola. padahal kat umah dah complete dah semua channel astro.

gambar hiasan semata.

orang kate biasa lah, remaja. lagi2 aku ni lelaki. kalau pompuan yg kuar malam 2 or 3 pagi tu mmg patot ar orang pandang serong. selalu aku kuar just jalan2 je, nak mabuk2 memang tak ar. dosa tu. bila ade orang kate "kau selalu kuar umah dah cukup rapat ke kau ngan family kau?". kat sini aku balas balik, "aku memang dah cukup rapat ngan family aku. kau cakap camtu sebab kau jeles tak bleh kuar cam aku". fullstop. :)
sekian terima kasih. :)

4 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

ngahahaha.. singgah sini jap

affan said...

:)

sharol said...

that my boy..sungguh tepat jawapan mu itu..depa jelez tu..hahaha

affan said...

yeah! ahaha.