Tuesday, May 21, 2013

Mesej Awal Pagi


Assalamualaikum hadirin dan hadirat sekalian.
Untuk entry kali ni aku nak cerita pasal 'Ms F'. Kepada sesiapa yang dah baca entry sebelum ni mesti dah tau siapa Ms F tu. Hehe. Okay, hari ni hari viva presentation dia. Rasanya dia dapat buat dengan baik sebab dah terbaca kat twitter dia. Baguslah kalau macam tu. Seronok dengar, lega hati. Hehe.


Oh ya, actually pagi tadi aku berbelah bahagi sama ada nak mesej Ms F ke tak. Yelah, kan kitorang still dalam '1 week break'. So sebab tu laa aku berbelah bahagi nak mesej ke tak. Kalau aku mesej, dah break promise. Kalau tak mesej, nampak macam tak ambil berat pasal dia. That is my point of view laa.


Then, aku pun mesej dia, wish good luck apa semua. And.. and.. kena cakap sorry jugak sebab dah janji dengan dia seminggu no call, no message and blablabla tu. After that, dia pun reply, "... terharu pagi pagi ni". Lagi laa kita berbunga-bunga bila baca dia reply macam tu. Dalam kepala dah macam main lari-lari kat taman dah. HAHA.


nak bagi gambaran dengan lebih jelas apa yang aku rasa


Itu je nak cerita kat sini. So, ada lagi 4 days left aka 105 hours and 18 minutes left. Wahai masa, sila berjalan dengan cepat sikit. Kalau boleh berlari lagi pun bagus. Sekian terima kasih kerana baca entry ni. Siapa ada cerita menarik meh cerita kat aku. Aku belanja choki-choki. Merci beaucoup. Au revoir.

p/s: Ms F is not my girlfriend, just a friend of mine. I mean, SOMEONE SPECIAL.

6 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

tak lama lagi..

jika niat dan jodoh tuhan,

she will be somebody...

affan said...

insyaAllah :)
bersyukur kalau dialah jodoh saya :)

Pangeran Akram said...

Tak lama dah ni..

Percepatkan hajat

Hehe..

Nasi minyak~
Nasi minyak~
Nasi minyak~

Haha

Doa-doa dipermudahkan urusan.

affan said...

cayalah Akram. HAHAHA :D
insyaAllah kalau ada rezeki.
berharap sangat. eh eh. HAHA :D

kalau aku kawin aku ajak kau laa wei. tak kira laa sape pasangannya :)

aishah zawani said...

ehem ehem. di sini pun nak jugak kad dan menapau nasi minyak ayam masak merah. wakaka. <3

affan said...

HAHAHAHA lawak lawak. lambat lagi laa :p