Sunday, May 26, 2013

tamat tempoh SEMINGGU


Assalamualaikum hadirin dan hadirat sekalian.
Ahad. May 26.
Dari minggu lepas lagi aku tunggu bila laa nak sampai tarikh ni. Yelah, sehari tak dengar suara aku jadi rindu. Kalau tak dapat dengar suara, dapat message pun okay laa. Ni baru tak message dua hari, aku dah jadi tak tentu arah. Okay, statement ni kelakar tapi benar. HAHA.


Bila pergi kelas, kadang-kadang aku diam. Selalunya aku bising sikit. Bila duduk sorang-sorang mula laa aku teringat pasal Ms F tu. Bila ada free time, aku online. Tengok twitter, tengok facebook. Walaupun dia jarang update apa-apa dekat facebook. Eh wait wait wait ... Ni kes angau ke apa ni. HAHA.




So, bila dah habis tempoh seminggu malam tadi, aku rasa excited sesangat. Rasa macam hari ni birthday aku pulak. Rasa macam nak buat fireworks je. HAHA.


TAMAT sampai sini. Nanti timbul kontroversi. HEHE.
Thanks for reading. Sekian, terima kasih. Merci beaucoup. Au revoir.

2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

semoga berbahagia

:)

affan said...

hahaha terima kasih :)