Sunday, January 13, 2013

surprise, SURPRISE!


hey y'all! whats'up! oopss! terlampau kebaratan sangat. okay, Assalamualaikum semua. hari ni nak share dengan korang pasal petang semalam (12th Jan) dan kenapa title post kali ni, SURPRISE.


okay, semalam aku dengan Azza and Farah dah plan nak pergi makan steamboat dekat Johnnys Restaurant AEON Jusco AU2 pukul 3pm. aku ingatkan saje-saje je nak makan dengan dorang sebab dah lama tak lepak sekali. yang bebudak lelaki semua busy. kitorang pun order laa steamboat untuk 4 orang kalau tak silap, SET B. aku order set lain sebab aku nak makan Thai Pinneapple Rice yang memang favourite aku dari dulu lagi.


Steamboat, Chicken Soup


Tomyam SoupThai and Pineapple Rice
p/s: tomyam soup tu memang tertumpah sendiri masa staff dia hantar. aku tak makan bersepah atau tumpah-tumpah macam bebudak kecik.


okay, set yang aku order tu best, complete. ada ice cream, ada thai tea and ada tomyam soup sekali. ice-cream of course laa aku order coffee ice-cream. sedap. korang patut cuba coffee ice cream dia. kalau tak sedap, boleh complain dekat aku, and aku boleh belanja.


dah lepas order tu mula laa plan dorang nak buat SURPRISE dekat aku. dorang bagi cupcake and board yang ada gambar. serious terharu sangat korang bagi tu. aku suka gila. thank you so much guys dan dalam french language kita cakap, merci beaucoup mes amis.


dengan sengaja besarkan gambar, dan dengan niat nak bagi korang sampai terasa nak makan cupcake.


terharu dan cantik korang buat. merci beaucoup. 


 sorry, rambut kusut sikit. angin kuat petang tadi. haha.


kat sini aku ada video nak share pasal petang tadi. sorry kalau tak clear. reformat jadi FLV. kalau sudi nak tengok boleh play, kalau tak sudi atau menyampah sila jangan tengok langsung. aku tak mengharapkan publisiti murahan. sekian, terima kasih. Au revoir.





2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

happy belated birthday.

semoga panjang umur dan murah rezeki.

affan said...

thank you very much :)